Ročné zúčtovanie poistného na zdravotné poistenie - Bolgáč, Ján, 1959-
Druhy ročného zúčtovania poistného. Lehoty pre ročné zúčtovanie poistného. Vyhláška Ministerstva zdravotníctva SR č. 239/2006 Z.z. Vzory tlačív. Praktické príklady ročného zúčtovania zdravotného poistenia.