Novoe učebnoe posobie "Realii russkojazyčnych stran i Slovakii" - Dulebová, Irina
Informácia o publikácii, ktorá vyšla vo vydavateľstve Ekonóm - Reálie rusky hovoriacich krajín a Slovenska. Určená je pre študentov vysokých škôl zameraných na ekonómiu ako aj pre tých, krorí sa zaujímajú o uvedenú tematiku. V učebnej pomôcke sú kapitoly venované geografii Ruska a Slovenska, politickým systémom, vzdelávaniu, histórii, vzťahu Ruska a Európskej únie.