Kultúrne aspekty v medzinárodnom podnikateľskom prostredí - Bláhová, Mária
Interkultúrna komunikácia v oblasti medzinárodných podnikateľských aktivít. Migrácia obyvateľstva a vytváranie nadnárodných spoločností. Komunikácia medzi zahraničnými partnermi. Pojmy akulturácia a kultúrny šok. Význam kultúry v ekonomike.