Regionálne trajektórie k znalostnej ekonomike - Buček, Milan
Úloha poznatkov a vedomostí v regionálnom rozvoji. Tri dimenzie poznávacieho procesu. Geografia poznatkov a inovácia. Regionálna ekonomika a poznatky. Výskum regionálnej dimenzie poznatkovej ekonomiky.