Potenciál technologického a inovačného rozvoja Slovenska - Fifeková, Elena
Hodnotenie vybraných oblastí konkurenčnej schopnosti slovenskej ekonomiky. Riziká udržania súčasného ekonomického rastu v Slovenskej republike v podmienkach nedostatočne stimulovanej technologickej a inovačnej výkonnosti ekonomiky. Problémy, ktoré sa podielajú na súčasnom zaostávaní Slovenska za Európskou úniou.