Ekonomická diferenciácia samosprávnych územných celkov SR v poľnohospodárstve - Grznár, Miroslav
Posúdenie disparity produkčných a ekonomických efektov a jej dimenzie v agrárnom sektore samosprávnych celkov z uvedených hľadísk a naznačenie opatrení k posilneniu udržateľného rozvoja regiónov v podmienkach plného členstva SR v EÚ.