Vplyv PZI na konkurencieschopnosť krajín - Fliegová, Jana
Vymedzenie podstaty priamych zahraničných investícií (PZI). Vývojové tendencie PZI. Toky PZI vo vybraných krajinách (1990-2000 a 2002-2005). Toky PZI v krajinách Vyšehradskej štvorky.