Možnosti hospodárskej politiky pri formovaní znalostnej ekonomiky Slovenska - Blašková, Mária
Význam vedomostí a ich účinok v produktívnom procese. Najmocnejšou konkurenčnou "zbraňou" súčasnej doby sú vedomosti. Význam znalostnej ekonomiky - ekonomika založená na poznatkoch. Hospodárska politika a jej možnosti pri formovaní znalostnej ekonomiky Slovenskej republiky. Štyri oblasti potrebné pre budovanie znalostnej ekonomiky.