Predpoklady rozvoja vedomostne náročných aktivít v Slovenskej republike - Fifeková, Elena
Hodnotenie rozhodujúcich oblastí, ktoré ovplyvňujú rozvoj kvalitatívne náročných aktivít založených na poznatkoch v podmienkach slovenskej ekonomiky. Riziká udržania súčasného ekonomického rastu Slovenska v podmienkach nedostatočne stimulovanej technologickej a inovačnej výkonnosti. Technologický a inovačný rozvoj Slovenska.