Faktory znalostně založené konkurenceschopnosti - Veselková, Alexandra
Porovnanie Slovenskej republiky v rámci krajín EÚ 26 v štyroch základných oblastiach kvalitatívnej konkurencieschopnosti - inovačná výkonnosť, kvalita ľudských zdrojov, kvalita správy a podnikového prostredia a kvalita komunikačnej a informačnej infraštruktúry. Identifikácia zaostávania slovenskej ekonomiky podľa vybraných zložiek znalostne ekonomického indexu (knowledge economy index KEI). Doporučenia pre hospodársku politiku v oblasti podpory znalostne založenej konkurencieschopnosti.