Priame zahraničné investície v elektrotechnickom priemysle SR - Vidová, Jarmila, 1967-
Elektrotechnický priemysel na Slovensku. História elektrotechnického priemyslu. Priame zahraničné investície a ich vplyv na vývoj podnikov v odvetví elektrotechnického priemyslu. Bratislavský kraj. Trnavský kraj. Nitriansky kraj. Trenčiansky kraj. Banskobystrický kraj. Žilinský kraj. Prešovský kraj. Košický kraj.