Podnikateľské prostredie a vplyv daňového systému na MSP - Šúbertová, Elena
Dane a odvody - faktory, ktoré ovplyvňujú podnikateľské prostredie. Daň z príjmov fyzických osôb. Daň z príjmov právnických osôb. Nepriame dane: daň z pridanej hodnoty a spotrebné dane.