Hlavné závery z analýzy úloh a postavenia všeobecného ekonomického vzdelávania v SR - Novák, Jaromír, 1978-
Výsledky prieskumu názorov na úlohy ekonomickej výchovy a vzdelávania v trhovej ekonomike. Výsledky obsahovej analýzy základných pedagogických dokumentov. Ekonomika ako povinný všeobecnovzdelávací predmet na gymnáziách.