Slovenský eko-poľnohospodársky a bio-potravinársky klaster - Mizera, Radoslav, 1982-
Zdravie obyvateľstva a dostatok kvalitných potravín. Ekologické poľnohospodárstvo a agro-eko- priemyselné parky. Slovenský eko-poľnohospodársky a bio-potravinársky kláster. Odporúčania pre slovenských poľnohospodárov.