Technológia "Zero emissions" - riešenie pre fosílne palivá - Woltemar, Richard
Fosílne palivá vystupujú ako problém pre ekonomický rozvoj a energetickú bezpečnosť, najmä však pre životné prostredie. Aby bolo možné využiť potenciál fosílnych palív s minimálnym dopadom na životné prostredie, je nevyhnutné, aby svetové štáty rozvinuli „zero-emission“ technológie. Vyčerpateľnosť fosílnych palív. Energetická bezpečnosť. Environmentálna náročnosť. „Zero – emissions“ technológie (ZET). Výhody aplikácie na fosílne palivá. Výskum a vývoj. Implementácia.