Voľný pohyb kapitálu v Európskej únii - Fabianová, Iveta
Vymedzenie pojmu voľný pohyb kapitálu. Voľný pohyb kapitálu v Európskej únii. Smernica EÚ o liberalizácii pohybu kapitálu. Voľný pohyb kapitálu a tretie krajiny. Prístupové rokovania SR v kapitole voľný pohyb kapitálu. Acquis pre slobodný pohyb kapitálu a jeho pokrytie platnou legislatívou v Slovenskej republike.