Energetická politika pre Európu - Fabuš, Michal
Energia ako nevyhnutná súčasť fungovania Európy.Pojem energetická bezpečnosť. Bezpečnosť dodávok energie. Energetická závislosť EÚ od dovozu. Energetická politika pre Európu. Alternatívne zdroje energie. Kľúčoví dodávatelia a spoľahlivosť dodávok.