Vzájomné vzťahy Ukrajiny s Európskou úniou a problémové otázky - Greššová, Mária
Politická sloboda v okolitých krajinách EÚ. Vzájomný obchod EÚ s Ukrajinou. Činitele, ktoré komplikujú obchodné vzťahy Ukrajiny s krajinami EÚ. Pomoc EÚ Ukrajine. Prioritné smery zahraničnej politiky podľa názorov obyvateľstva Ukrajiny.