Otázky vstupu Chorvátska do Európskej únie - Hašková, Magdaléna, 1980-
Vývoj vzťahu EÚ a Chorvátska. Podmienky pre vstup Chorvátska do EÚ a ich plnenie. Ekonomické kritériá. Makroekonomická politika Chorvátska.