Španielsky trh - Blazquez, Luis
Stručná ekonomická charakteristika Španielska. Problémy ekonomiky. Systém organizácie a riadenia zahraničného obchodu v Španielsku. Medzinárodné obchodné vzťahy. Vývoj zahraničného obchodu v Španielsku. Teritoriálna štruktúra vývozu zo Španielska. Vzájomné obchodné a hospodárske vzťahy so Slovenskom.