Spolupráca Ukrajiny so Svetovou obchodnou organizáciou - Greššová, Mária
Obchodný mechanizmus WTO. Dohody Ukrajiny s WTO. Hlavné okruhy problémov, ktoré musí vyriešiť Ukrajina pri vstupe do WTO. Prínosy vstupu Ukrajiny do WTO.