ISPA - Skovajsa, Juraj
Z pohľadu Slovenska ako i ostatných nových a budúcich členov EÚ je program ISPA a príbuzné programy obzvlášť dôležitým nástrojom, na umožnenie a urýchlenie integrácie spomenutých krajín do štruktúr Európskej Únie. Stručný opis programu ISPA. Hlbšia analýza troch hlavných oblastí záujmu programu ISPA, teda doprava, životné prostredie a technická pomoc. Zmysel a ciele ISPA . Vývoj programu ISPA a jeho predchodcov. Stručný popis nástupca programu ISPA, ktorým je IPA.