Dopad migrácie na hospodársku politiku v Taliansku - Kálmanová, Zuzana
Špecifické znaky talianskej migrácie. Stredomorský migračný model verzus Taliansky migračný model. Legislatíva upravujúca problematiku migrácie. Ekonomické dopady migrácie.