Project management as a tool for building of knowledge-based enterprise - Marsina, Štefan
Projektovo-orientovaný podnik ako významný moment strategického myslenia súčasných manažérov. Strategické základy podniku. Projektová orientácia spoločnosti. Vzťahy medzi projektovou orientáciou a vývojom vedomostí v podniku. Vývoj strategického myslenia by mal byť vždy na začiatku dlhodobej aktivity podniku.