Spotrebiteľské súťaže z pohľadu slovenských spotrebiteľov - Klepochová, Dagmar, 1968-
V rámci projektu Economics Development Unit sa realizoval prieskum zameraný na akceptáciu a obľúbenosť spotrebiteľských súťaží u slovenských spotrebiteľov. Ciele tohto prieskumu. Metodika prieskumu. Výsledky prieskumu.