Prínos marketingu k trvalo udržateľnému rozvoju - Kita, Pavol
Nástup nového marketingového myslenia, ktoré je založené na trvalo udržateľnom rozvoji, zodpovednosti a etike. Od spoločenského marketingu k zelenému marketingu. Vzťah marketingu a koncepcie trvalo udržateľného rozvoja. Myšlienka trvalo udržateľného rozvoja v Agende 21, ktorá bola prijatá na summite v Rio de Janeiro v roku 1992. Verejná mienka proti spoločensky nezodpovednému správaniu podnikov. Postoj spotrebiteľov k trvalo udržateľnému rozvoju. Marketingový mix a trvalo udržateľný rozvoj.