Kult-tour centre as a tool for reinforcing the dynamism of cultural tourism in regions - Tajtáková, Mária
Využitie modernej informačnej a komunikačnej technológie za účelom posilnenia dynamiky kultúrneho turizmu najmä na regionálnej úrovni. Kultúrny turizmus. Kultúrny turizmus a regionálny vývoj. Kultúrny turizmus a nové technológie. Kultúrne centrum - projekt pre rozvoj kultúrneho turizmu na Slovensku a v Rakúsku.