Potenciál východoslovenského mikroregiónu Sekčov-Topľa pre rozvoj cestovného ruchu - Filo, Peter
Potenciál obcí v okolí Bardejova (východné Slovensko) pre cestovný ruch. Analýza regiónu na potenciál cestovného ruchu. Analýza realizovaných opatrení. Vízia a stratégia. Pozícia mikroregiónu Sekčov-Topľa.