Konkurenceschopnost regionů a možnosti jejího hodnocení - Viturka, Milan
Faktory kvality podnikateľského prostredia a ich významová váha. Hodnotenie konkurencieschopnosti českých krajov. Vybrané zahraničné príklady hodnotenia regionálnej konkurencieschopnosti. Implikácie pre regionálnu politiku.