Mladým farma nevonia - Gašparovič, Matej
Zamestnanosť v poľnohospodárstve. Poľnohospodárstvo neponúka atraktívne povolania a platové podmienky sú ďaleko za celonárodným priemerom. Nedostatok pracovnej sily v poľnohospodárstve, nezáujem mladých pracovať v poľnohospodárstve. V poľnohospodárstve zostávajú najmä ľudia s nižšou kvalifikáciou. Farmy vs. priemysel. Pracujúci v pôdohospodárstve a v priemysle.