Schengen - Sobinkovič, Branislav
Téma - Schengen. Vstupom do schengenského priestoru sa Slovensko stáva plnohodnotným členom Európskej únie. Európska hranica sa posunie na Ukrajinu. Investície do prípravy vstupu Slovenska do schengenského priestoru. Hranica s Ukrajinou - klady a zápory.