Rumunsko ještě neobjevilo internet - Gullová, Soňa
Nejednotný rumunský trh. Štyri základné marketingové oblasti v Rumunsku. Podnikateľské správanie, priebeh obchodných rokovaní. Okamžitý zisk výhodou. Dôležitosť písomnej zmluvy.