Efektivnost obecních obchodních společností při poskytovaní služeb - Pavel, Jan
Teoretické aspekty fungovania obchodných spoločností. Súčasný stav vo využívaní tohto typu spoločností v Českej republike. Teoretický model ilustrujúci možnosť racionálneho správania sa obcí pri zadávaní verejných zákaziek spoločnostiam, ktoré sú v ich vlastnícve. Analýza efektívnosti týchto spoločností pri zabezpečovaní vybraných služieb z hľadiska nákladov na jedného obyvateľa.