Marketing v zahraničí a právo - Chlumská, Karla
Podnikanie na území určitého štátu zásadne podlieha právu tohto štátu. Zmluva o obchodnom zastúpení. Rozhodné právo. Spory a vymáhanie nárokov. Komunitárne právo Európskej únie. Komunitárne normy - smernice EÚ, ktoré regulujú marketingové aktivity.