Životné prostredie a udržateľný rozvoj v ekonomickej teórii - Sedlačko, Michal
Klasická ekonómia a riešenie otázok týkajúcich sa problematiky udržateľného rozvoja. Správa Hranice rastu vypracovaná v roku 1972 kolektívom vedcov. Ekologická ekonómia. Neoklasická environmentálna ekonómia verzus ekologická ekonómia. Prístupy k udržateľnému rozvoju.