Kvantifikácia podstatnosti vplyvu na obchod medzi členskými štátmi a hospodárska súťaž v komunitárnom kartelovom práve - Blažo, Ondrej
Kvantifikácia znateľného obmedzenia hospodárskej súťaže - doktrína de minimis. Kvantifikácia vplyvu na obchod - pravidlo NAAT. Osobitné pravidlá pre vertikálne a horizontálne dohody. Význam dopadu praktík malých a stredných podnikov na hospodársku súťaž a obchod medzi členskými štátmi. Hodnotenie doktríny de minimis a pravidlá NAAT.