Budúcnosť správneho súdnictva na Slovensku (náčrt aktuálnych problémov) - Závadská, Elena
Základné problémy, ktoré v blízkej budúcnosti treba legislatívne a organizačne riešiť v správnom súdnictve na Slovensku sa premietajú najmä v naliehavosti vypracovať Správny súdny poriadok. Pravidlá Správneho súdneho poriadku. Súdne konanie a rozhodovanie vo veciach sociálnych.