Ekologie v B2B marketingu - Záleský, Pavel
Ekologické prístupy v marketingu spoločnosti Siemens. Nové riešenie využívania alternatívnych zdrojov energie - veterné farmy na mori. Využitie organického odpadu z výroby na produkciu energie. Nové formy partnerstva Siemensu s podnikmi. Perspektívy do budúcnosti.