Silný podíl on-line aktivit bude pro časopisy nutností - Filipovič, Pavel
Technicky zamerané IT časopisy a časopisy orientované na hry najviac ohrozené zo strany internetu. Perspektíva českého trhu. Nové technológie ovplyvňujúce mediálnu sféru. Ako prežiť na trhu.