Před deseti lety byly noviny nudnější a šedivější - Šafr, Pavel
Zmeny vo vývoji českých novín za posledných desať rokov. Odštátnenie novín, odtrhnutie sa od politického etablišmentu a orientácia na čitateľa. Slabá stránka - provincionalizmus. Zvýšenie kvality a konkurenčný internet.