Na vlně bankovních fúzí a akvizic - Machala, Karel
Zmeny v bankovníctve a vo finančných službách. Nové technológie, zmeny v správaní klientov, integrácia a globalizácia trhov, nové regulačné požiadavky a vyššie konkurenčné tlaky. Veľa z týchto zmien sa dotkli výnosov a nákladov bánk. Spájanie sa do väčších celkov v rámci domovskej krajiny i cez hranice.