Půda pro oživení fúzí a akvizic v pojišťovnictví je připravena
Trend konsolidácie v poisťovníctve. Kľúčové hnacie sily pre súčasné fúzie akvizície. Prebudovanie kapitálovej základne u poisťovní s cieľom dosiahnuť úspory z rozsahu, zabezpečiť distribučné cesty, zvládať zložitosť produktov. Problém konsolidácie. Smer globálneho poisťovníctva.