EK a mobilita bankovních klientů - Jedlička, Jan
Doporučenie na zvýšenie mobility klientov v oblasti bankového účtu. Nedostatok informácií a nezáujem klientov. Administratívna náročnosť. Prenositeľnosť čísla účtu. Štandardy IBAN a BIC. Situácia s poplatkami za zrušenie účtu.