Postavení ženy v obchodním světě - Gullová, Soňa
Zapojenie žien do vyšších funkcií v obchode, diplomacii a politike. Spoločenské pravidlá pri obchodnom stretnutí so ženou. Žena v Európskych krajinách - postavenie v domácnosti, miesto v zamestnaní, pracovné funkcie.