Taková normální vizitka - Gullová, Soňa
Navštívenky (vizitky) ako dôležitá a dnes samozrejmá pomôcka pri pracovnom, spoločenskom aj osobnom styku. Delenie vizitiek na firemné, súkromné - osobné a diplomatické. Firemné vizitky. Používanie titulov na vizitkách. Odlišnosti v používaní titulov v niektorých krajinách. Označenie pracovných funkcií.