Jak naučit bankovní úředníky prodávat? - Hladík, Martin
Komunikácia moderných zákazníkov s bankou elektronicky. Problémy pri kontakte so zákazníkom. Príčiny nedostatkov vznikajúcich pri komunikácie klienta s bankovými úradníkmi. Vytvorenie zákaznícky orientovaného prostredia. Spôsob naplnenia požiadaviek na vytvorenie takého prostredia.