Vláda rozumne hospodári len naoko - Tvaroška, Vladimír
Verejné financie ako kľúčový nástroj hospodárskej politiky každého štátu. V prípade Slovenska ich význam ešte narastie po zavedení eura. Problém deficitu verejných financií. Deficit alebo prebytok verejných financií meraný v metodike ESA95. Výpočet konsolidačného úsilia. Štrukturálny deficit. Fiškálny impulz.