Nekalé obchodné praktiky: a zase novela - Chlumská, Karla
Smernica Európskeho parlamentu a Rady č. 2005/29 ES o nekalých obchodných praktikách nariaďuje členským štátom prijať príslušné zákony tak, aby boli účinné od 1.12.2007. Čo je nekalá obchodná praktika. V akých prípadoch je obchodná praktika klamlivá, agresívna, nekalá a zakázaná. Ochrana spotrebiteľa. Novela zákona o regulácii reklamy.