Obilniny ako potenciálny globálny inflačný faktor - Cár, Mikuláš
Prepájanie energetickej ekonomiky s ekonomikou potravinárstva (agflácia). Aktuálny stav a predpokladaný vývoj využívania obilnín na energetické účely. Perspektíva biopalív v EÚ. Limity pre použitie biopalív na výrobu energie. Vývoj cien obilnín, výrobných cien potravinárskych výrobkov a spotrebiteľských cien potravín na Slovensku a v okolitých krajinách.