Zhodnotenie finančnej situácie vybraných bánk skupiny Intesa Sanpaolo v Srbsku, Chorvátsku a na Slovensku - Kračinovský, Martin
Pokračovanie z čísla 9/2007. Finančno-ekonomická analýza Banca Intesa, A.D., Beograd. Analýza kapitálu, rentability a efektívnosti a analýza likvidity.